« Naar het overzicht

OFF SEASON TRAININGEN


Gedurende de maanden mei en juni organiseert Duopaint Osiris Aalst een Off-Season Basketball Programma onder leiding van Hilde D’hondt voor speelsters hoge en lage doelen. Ook speelsters van andere ploegen kunnen hieraan deelnemen.

Doel:

Werken aan het algemeen basis profiel van een basketbal speelster is belangrijk via een moderne trainingsbenadering. Een beperkte basis aan “movement skills” leidt tot beperkte vaardigheden als basketbalspeelster. Bewegingen met en zonder bal zullen dan ook uitvoerig aan bod komen. Tijdens het Duopaint Osiris off-season programma gaan wij de algemene atleet als basketbalspeelster verder ontwikkelen in hun individuele skill ontwikkeling.

Dit gaat van shooting tot passing tot creatieve finishing en dribbling acties op offensief vlak. Het voetenwerk sneller en efficiënter maken op defensief vlak.

Leeftijden:

Leeftijdscategorieën met bestemming lage doelen.
We trainen in sessies van 60 minuten aangepast aan de aanwezige groepen. Je kiest zelf hoe vaak je komt trainen tijdens ons off-season programma.

Leeftijdscategorieën met bestemming hoge doelen.
We trainen in sessies van 90 minuten aangepast aan de aanwezige groepen. Je kiest zelf hoe vaak je komt trainen tijdens ons off-season programma.